Over Ons

In 2018 is Recruit Us Bouw & Meer begonnen als een no-nonsense bemiddelingsbureau.

Er worden bij voorkeur persoonlijke gesprekken gevoerd, met de kandidaten die we uitzenden, de ZZP’ers die we opdrachten bieden & onze relaties-werkgevers. Hierdoor is Recruit Us Bouw & Meer in staat maatwerk en passend advies te geven.

De specialisatie ligt voornamelijk in de bouw, maar er zijn ook mogelijkheden in bijvoorbeeld de schoonmaak of de horeca.

Recruit Us Bouw & Meer werkt samen met een backoffice, zodat transparantie en betrouwbaarheid gewaarborgd zijn.

Wil je kijken of wij ook kunnen samenwerken, als persoon of als bedrijf? Bel of Whatsapp dan naar 06-20073713.

We beloven niks! Maar doen onze uiterste best om de gaten in uw planning te vullen. Op lange termijn, of last minute. Gewoon bellen!

Je kunt ook contact opnemen als je op zoek bent naar een baan bij op ons kantoor.
Stage lopen is ook mogelijk, er zijn je al velen voorgegaan!

Wij houden van korte lijnen.

Ons kantoor bevindt zich aan de Kelvinstraat 17-1, 8921 AN te Leeuwarden. Het telefoonnummer is  058-2030888. Uiteraard kun je ook mailen naar info@recruitus.nl

Graag tot ziens!

Het team van Recruit Us


Durk Smeding over zijn stage bij Recruit Us Bouw & Meer

“Mijn periode bij Recruit Us Bouw & Meer heb ik als zeer prettig ervaren! Mikis en Noortje zijn heel behulpzaam en zien ook in waar je mee bezig bent een daadwerkelijke toevoeging kan hebben op de bedrijfsvoering. Aangezien zij zelf een paar jaar geleden begonnen zijn, leren zij bepaalde processen telkens weer te verbeteren. Hierdoor ben je als stagiair écht onderdeel van een team, waar je veel bewegingsruimte hebt voor jezelf! Een ideale plek om erachter te komen waar je sterktes en leerpunten liggen in de praktijk!”